sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Lämpöä

Nyt on viikko vietetty villasukat jalassa ja sairastellen. Uskomattoman sitkeä kuume ja flunssa, jotka alkavat vihdoin helpottaa. Olin poissa töistä neljä päivää ja perjantaina pääsin onneksi ihmisten ilmoille. Kovin ärhäköitä viiruksia ja bakteereja täällä.

Käytiin eilen Chadstonessa kauppakeskuksessa ja aamulla torilla. Chadstonesta ei tarttunut käsilaukkua mukaan vaikka kuinka yritin ottaa askelia kassaa kohti... Sen sijaan hankittiin sähköllä toimiva lämpöpeitto. Illat ja etenkin yöt alkavat olla aika viileitä (jopa 7 astetta yöllä) ja kun sisällä ei ole mitään lämmitystä, kämppä tuntuu aika kylmältä. Lämpöpeitto on aivan mahtava. Illalla sen voi laittaa puoli tuntia ennen nukkumaan menoa päälle ja oih, kuinka ihanaa onkaan pujahtaa lämpimään sänkyyn. Aamulla herääminen ei tietysti ole mitenkään miellyttävää, kun ihana lämpö ei seuraa perässä kylppäriin. Loisto-ostos joka tapauksessa!

Edelliset vieraat lähtivät takaisin Suomeen tiistaina ja nyt ei olekaan tiedossa seuraavia vierailuita. Viikonloppu on mennyt rauhallisesti ja kellojakin tuli siirrettyä viime yönä kohti talviaikaa. Nyt ollaan enää 7 tuntia Suomea edellä ja näin elellään sitten meidän kevääseen saakka.

1 kommentti:

  1. Hei hyvä tietää tuo talviaika. 7h ei ole ollenkaan niin paha kuin 9h :)

    VastaaPoista