keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Ennakkoäänestys

Tänään on ollut upea päivä. Aamulla vähän kirpakkaa mutta päivällä 24 astetta ja aurinkoa. Kävin nauttimassa päivällä upeasta kelistä ja kävelin Williams streetille äänestämään. Aika mukavaa, että ihan kulman takana työpaikalta oli eduskuntavaalien ennakkoäänestyspiste ja tietysti suomenkieliset opasteet valtavan rakennuksen 21. kerrokseen. Tuli siis hoidettua äänestys ihan ensimmäisenä ennakkoäänestyspäivänä ja seitsemän tunnin etuajalla Suomesta. Kaikenlaisia saavutuksia!

Täällä pitäisi olla syksy mutta kelit ovat kyllä kovin kummalliset. Illat pimenevät ja aamut ovat aika kirpakoita mutta aurinkoisia. Aamulla on toisinaan vedettävä saappaat jalkaan ja takki niskaan ja iltapäivällä todeta, että lämpötila on kohonnut yli kahdenkymmenen. Joinain aamuina joudun todella miettimään, mistä olen oikein kotoisin, kun paikalliset kävelevät avosandaaleissa ja itse vedän talvisaappaita jalkaan...

Jaahas, viikko puolessavälissä ja ajatukset alkavat olla jo viikonlopussa. Täällä on alkanut maaliskuun lopussa Melbourne Comedy Festival, joka jatkuu huhtikuun 24. saakka. Ympäri kaupunkia olisi siis mahdollisuus käydä nauramassa itsensä kipeäksi...Täytyy etsiä siis sopiva tilaisuus ja hankkia liput ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti