sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kaupungilla ostoksilla

Tänään on ollut mukava sää. Noin 20 astetta ja aurinkoista. Päätettiin lähteä kaupungille ja ihan lauantaiostoksille.

Suunnattiin ensin Myerille vaihtamaan lämpöpeittoa. Peitto ehti olla käytössä pari viikkoa, jonka jälkeen toinen puoli ei enää lämmennyt. Saatiin tilalle uusi peitto ja ajateltiin käydä Myerin kahvilassa kupposilla, kun tavaratalon palohälyttimet menivät päälle ja koko tavaratalo tyhjennettiin. Olipas hommaa päästä kerroksista pysähtyneitä liukuportaita alas. Ilmeisesti mitään tulipaloa ei kuitenkaan ollut vaikka pihalla odottikin paloautot.

paloauto

tyhjennetty Myer

Löydettiin Myerin kulmilta mukava katukahvila. Pelästyin hieman kokoon laitettavan kahvilan seinällä ollutta ötökkää. Luulin, että siinä menee kammottava hämähäkki mutta lopulta kyseessä olikin joku muu örkki. Ruma mutta ei kuitenkaan häkki.

kokoon laitettava kahvila

tuntematon ötökkä


Tutustuttiin keskustan valokuvausliikkeisiin sekä moottoripyöräkauppaan. Mr Körkortilla on jostain syystä moottoripyöräkuume ja päädyttiin Harley Davidsonin liikkeeseen ihmettelemään pyöriä...Ei huolta, meille ei ole tulossa moottoripyörää, kunhan potkittiin renkaita.

Harley Davidsonin ikkuna

Ostoskierrokselta ei tuntunut tarttuvan oikein mitään mukaan, kunnes löysin ensimmäiset Uggini. Syksy on jo meneillään ja sisällä on aika kylmää. Talvella on odotettavissa varmasti vielä viileämpiä kelejä. Sain matkaani aamutossu-Uggit! Nämä ovat superlämpimät, pehmeät ja mukavat. Nyt kelpaa mennä kohti talvea tossujen ja peiton kanssa.


Ai niin. Lauantain päätteeksi käytiin pesemässä pyykkiä itsepalvelupesulassa, kun sitä pesukonetta ei edelleenkään ole meillä...No siinähän kävi sitten niin, että yritettiin olla oikein tehokkaita ja käydä kaupassa sillä välillä, kun kolmas koneellinen kuivui rummussa. Ei huomattu lukea pesulan aukioloaikoja ja ovet menivät sitten automaattisesti lukkoon klo 21. Paikalla ei ollut ketään pesulahenkilökuntaa ja nyt meidän pyykit ovat siellä kuivurissa. Huomiselle aamulle on siis ohjelma jo tiedossa.

tehokkaasti kaksi konetta käynnissä.

2 kommenttia:

  1. Aika hienot muuten noi aamutossuversiot. Oon tassutelut omilla Uggeillani viimeisen kuukauden ja kohta kai niistä pitää luopua ja siirtyä kevyempiin ja korollisiin tossuihin. Tekee vähän tiukkaa.

    VastaaPoista
  2. Mina olen kanssa ihan mahdottoman ihastunut omiini! Niista on joutunut luopumaan jo monta viikkoa sitten naissa Pariisin helteissa.
    Ja voih mitka muistot noista itsepalvelupesuloista... me aina varattiin koko konerivillinen ja kaytiin ruokaostokset siina valissa kanssa!

    VastaaPoista