perjantai 22. huhtikuuta 2011

Punaselkä ja Sisu-drinkki

Meillä oli keskiviikkona tiimipäivä ja sain kesken päivää kiinnostavan tekstiviestin mr Körkortilta. Meidän etuovella oli ollut lehtien alla eräs kovin pelokas turkinpippuria muistuttava otus - Redback! Siis meidän etuovella! Myrkyllinen, pieni ja pippurinen. Lähetin kesken palaverin tietysti kyselyitä, että onhan meillä nyt kuva otuksesta mutta kuulemma se ei ollut ihan ensimmäinen asia, joka tuli lehtiä ja redbackiä haravoidessa mieleen. Jännä juttu…Mielenkiintoinen elukka. Mietin usein, että onkohan niillä pienen pienillä otuksilla mitään käsitystä siitä, kuinka vahvaa myrkkyä kantavatkaan mukanaan? Niin ja mitä tarkoitusta varten? Lopulta ne jahtaavat vain korkeintaan itsensä kokoisia kärpäsiä.

Tiimipäivä meni tosi mukavasti varsinaisella asiapuolella ja mikä tärkeintä, voitin vapaammalla puolella drinkin valmistus -kisan. Varsinaisen työpäivän jälkeen käytiin 1803 -nimisessä baarissa harjoittelemassa kaipiroskien valmistamista ja lisäksi saatiin rakentaa ihan omat kilpailudrinkit. Tein vadelmilla ja mintulla maustetun drinkin, jonka nimeksi annoin Sisu ja hei, sehän voitti kisan! Työkaverini tietävät nyt, mitä sisu tarkoittaa ja voiton ansiosta mahdollisesti yksi neuvotteluhuoneistamme nimetään sen mukaisesti, kotoisan suloista!

Tänään ollaan pidetty lomapäivä ja lähdetty aamulla yhdeksältä ajamaan kohti Sydneyä. 11 tunnin matkustamisen jälkeen päädyttiin Bateman Bayhin yöksi. Huomenna jatketaan matkaa Sydneyyn ihastelemaan kaupungin nähtävyyksiä.

p.s. ne redbackit syövätkin hieman itseään isompia otuksia kuten liskoja...siihenhän sitä myrkkyä tarvitaan.

1 kommentti:

  1. Harmi kun ei tullut kuvaa! Markohan saattoi bongata samanlaisen otuksen siitä teidän ulko-ovelta lähtöpäivänä - ehkä sillä on kuva.

    VastaaPoista