perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulua

Perjantaissa vihdoin! Takana on viikko ihan tarpeeksi pitkiä työpäiviä ja tänään oli ihana lähteä jo yhden jälkeen joulun viettoon. Lähdin töistä lounaalle australialaisen ystäväni kanssa ja pohdittiin vuoden kulumista. Aika nopeastihan tämä aika on vierähtänyt täällä ja kaikkea mukavaa on ehtinyt tapahtua matkanvarrella. Tavattiin Federation Squarelle, niin kuin ensimmäisinä viikkoina kun tulin tänne ja paikalla oli jälleen Australian Openin mainokset. Kohta on taas kaupunki täynnä tennistä.

Joulu on näkynyt tähän mennessä kaupungilla täysinä kauppoina, joululauluina ja runsaina koristeina. Eihän se toki kotoisalta tai perinteiseltä joululta tunnu mutta en ole lopulta ollenkaan pahoillani, että esimerkiksi tänään on saanut nauttia 30 asteen helteestä ja illalla on luvassa grillailua kaveriporukalla.

Jouluaatoksi ei ole kummempia suunnitelmia, kun varsinaisesti joulua vietetään täällä isommin vasta joulupäivänä. Juhlapäivänä mennään pienellä kaveriporukalla joululounaalle Albert Park hotelliin ja nautiskellaan toivottavasti vielä mukavista helteistä.

Körkortin vanhemmat ja sisko saapuvat tänne joulun jälkeen hieman ennen uutta vuotta. Taidetaan viettää silloin vasta varsinaista joulua ja tietysti uutta vuotta. Siitä alkaakin kesän vierailukausi. Parasta joulussa taitaa olla täällä kesäkauden alkaminen ja vierailut Suomesta - niitä on luvassa aina maaliskuulle asti ja kovasti jo odotellaan kaikkien tapaamista!

Laitan muutamat kuvat kaupungilta joulun tunnelmista ja toivottelen samalla niiden välityksellä mukavaa joulua!


Joulukadulta

Samaisen kadun jouluseimi

ja koristeita 

Federation Square valmistautuu joulutunnelmaan

Kuusia Federation Squarella

Joulupukki - työkaverini tällä viikolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti