perjantai 30. joulukuuta 2011

Perhettä Suomesta ja lomaa luvassa

Tänään klo 6.30 aamulla saapui kone Singaporesta ja mukana Körkortin koko perhe. Saatiin väsyneitä mutta iloisia vieraita luoksemme heti aamusta. Nukkumaan ei maltettu mennä vaan vaihdettiin kuulumisia, tuliaisia ja joululahjoja heti ensimmäiseksi.

Nyt on uggin tohvelit valmiina Suomen keleihin Körkortin vanhemmille ja villainen hartiahuivi odottamassa meidän sohvan päällä kylmempiä kelejä. Mukana matkassa tuli myös terveiset mun kotoota ‹3 Kiitokset iskälle perinteisestä ja kaivatusta joululahjasta eli arvoista (voittotilanne: 7 euroa ensimmäisestä ja toisesta lisäpelimahdollisuus. Kun lähetetään ne takaisin Suomeen, niin sen 7 euron saa vaihtaa isompaan voittoon ja matkalippuihin tänne - kiitti!) Niin ja paljon kiitoksia siitä ihanasta Efva Attlingin kaulakorusta. On ollut kaulassa koko päivän ja se on kovin mieluisa (olen saanut Efvan koruja kaikkein tärkeimmiltä ihmisiltä ja sic itur ad astra sekä amor vincit omnia, kulkevat mukanani monena arkipäivänä. Rose petal liittyy nyt joukkoon).

Tänään ollaan oltu ihan vaan rauhassa kotosalla, vähän South Melbourne marketilla maistelemassa ostereita ja ihmettelemässä kauden vihanneksia sekä iltakävelyllä St Kildan rannassa. Täällä näyttäisi olevan paras lomakausi menossa ja kahvilat, ravintolat ja rannat täyttyivät viikonlopun viettäjistä ja lomailijoista. Auringonlaskua oli ihailemassa useampi turisti ja paikallinen.

Huomiseksi toivotaan hyviä yöunia ja aikaeron tasoittumista. Ohjelmassa on illalla Grahamin ravintolassa illallistamista ja urheilua rannalla. Tämän viikon urheilut saakin sitten olla pulkassa viidensien harjoitusten jälkeen ja aika on siirtyä kesälomalle koko tulevaksi viikoksi. Viikon loma on kovin tervetullut ja säätiedotuskin on ollut ihan suotuisa.

Loman kunniaksi kasa kuvia St Kildan rannalta auringlonaskun tunnelmista.







2 kommenttia:

  1. Hei kivaa, että koru oli mieluinen, oon ihan unohtanut kysyä, että oliko sulla valikoimissa jo se.

    Täällä on ollut jotenkin superkylmä päivä, mutta säästä huolimatta uskaltauduin Yrjönkadulle uimahalliin. Uudenvuoden listalta 1 halli siis tsekattu ja 11 jäljellä...

    Terkkuja :)

    (en nyt taaskaan saa tuota profiilia toimimaan, niin tulee anonyymina)
    -M

    VastaaPoista
  2. Ei ollut valkoimissa vielä ja tämä uusi on erittäin mieluisa (jälleen kaulassa) Kiitos valinnan tehneelle :)

    Uimahallilista alkaa siis täyttyä hyvää vauhtia. Yksi per kuukausi;) Toivottavasti myös matkustuslista ja saat lennot tälle manterelle vaikka uudeksi vuodeksi :)

    VastaaPoista