perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kanelityttö

Vihdoin on sää muuttunut syksyisemmäksi ja tänään on ollut sopivat kaksikymmentä astetta lämmintä. Tämä keli sopii paljon paremmin kuin viime aikojen reilut 30. Tässä lämpötilassa voi liikkua ja tehdä asioita uupumatta muutaman minuutin jälkeen.

Melbourne on muuttunut jälleen formulakyläksi. Näin tänään muutaman taksin perässä ruutulippuja ja aamulla herätessä kuulu ampiaismaista meteliä Albert Parkin suunnasta Port Melbourneen saakka. Kaupunki alkaa täyttyä myös formula-faneista ja maanantain tennistunnit on peruttu, jotta kyseiset kisat saadaan järjestelyiden osalta pakettiin. Median uutisoidessa Kimistä ja Valtterin tyttöystävästä, olen keskittynyt yhden 67-vuotiaan miekkosen fiilistelyyn...

Kyseessä on siis Neil Young ja huominen keikka The Hills wineryn alueella. Körkort osti meille liput jokunen viikko takaperin. Rod Laverin keikan sijaan mennään nautiskelemaan tunnelmasta vihreämmissä maisemissa. Olisikohan luvassa vähän sellaista Pori Jazzien tunnelmaa? Toivottavasti.

Huomenna täytyy käydä aamusta hankkimassa retkeilytuolit ja sitten suunnataan bussilla Geelongin suuntaa. Ensin ajateltiin ajaa mutta liikenne saattaa olla aika ruuhkainen molempiin suuntiin, joten todettiin, että bussilla matkustaminen olisi mukavampaa. Eväät kasaan, tuolit kainaloon ja peukut pystyyn, että suosikkini cinnamon girl tulee kuultua ihan livenä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti