perjantai 29. maaliskuuta 2013

Komediafestareilta pääsiäisen viettoon

Maalis-huhtikuu on Melbournen naurettavinta aikaa, kiitos uskomattoman hauskojen komediafestivaalien. Viime vuonna vanha kolleegani tutustutti minut festareihin ja eilen käytiin sitten Körkortin kanssa katsastamassa The Idiots of Antsin näytöstä. Viime vuoden tapaan takuuvarmaa viihdettä. Edellisestä vuodesta viisastuneina parkkeerattiin muutaman penkin päähän eturivistä eikä tällä kertaa jouduttu lavalle mukaan.

Syksy näyttäisi tekevän tuloaan vaikka edelleen viikolla on ollut 30 asteen päiviä. Jotenkin erikoista kun lämpötilavaihtelut ovat niin suuria päivien sisällä ja välillä. Muutamat puut taipuvat jo ruskaan, joten kyllä tästä vielä syksy saadaan aikaiseksi.

Ollaan oltu kahtena pääsiäisenä reissussa autolla ja tänä vuonna teetti tuskaa miettiä, että mihin sitä nyt oikein lähdettäisiin. Pääsiäisen suunnittelu syttyi hieman myöhässä joten saatiin unohtaa Perthin vierailu kallistuneiden lentojen takia. Pääsiäinen on aikaa, jolloin kaikki palailevat kotiseuduilleen (meitä lukuunottamatta. Olisi kyllä aika mukavaa, kun voisi lentää pidennetyksi viikonlopuksi kotiin).

Päädyttiin lopulta lähiretkeilyyn eli Phillip Islandin nähtävyyksiin. Ollaan vierailtu kerran aiemmin saarella noin kaksi vuotta sitten Körkortin siskon käydessä meillä ensimmäistä kertaa ja kyseisellä reissulla nähtiin kuuluisat pingviinit. Itse saari jäi muuten tutkimatta, joten nyt meillä on aikaa tutustua rantoihin ja luontoon.

Surffailu on täällä myös aika suosittua ja Körkort on varannut meille huomiseksi kurssin Smiths Beachilta. Luulin ensin, että kyseessä oli pila (kun en mikään vesipeto tosiaan ole ja valitan pinimmästäkin aallosta, että korvat ovat lukossa...) mutta ihan tosissaan sitä ollaan sitten menossa aaltoihin ja lautoihin huomenna tutustumaan - oikeastaan aika jännittävää! Pidän peukkuja kaikkien liikkuvien osien saumattomalle yhteistyölle.

Katsotaan jos onnistun liittämään joitain kuvia huomisen kokemuksista ja Phillip Islandin nähtävyyksistä. Mukavaa pääsiäistä syksyn keskeltä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti