sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntain tennikset ja jäätelöt

Tänään oli toinen yritys tenniksen peluun osalta. Eilen lähdettiin kaverini kanssa aamusta Albert Parkiin   kymmenen aikaan siinä toivossa, että kenttävarauksemme olisi mennyt perille. Saatiin kuitenkin todeta, että lauantaiaamut on varattu junioreille ja jouduttiin jättämään pelailut väliin. Tänään varaus kuitenkin sujui mutkitta ja päästiin harjoittelemaan taas syöttöjä, rystyjä ja kämmeniä. Jotenkin peliotteemme ei ollut oikein vireessä tänään ja tunnin pelailun päätteeksi päätettiin mennä palauttaville jäätelöille Middle Parkiin.

Jock’s Ice-Cream & Sorbet on ihana löytö Middle Parkin Victoria Avenuella. Tarjolla on maukkaita sorbeita ja jäätelölajeja. Eräs ystävämme osasi kertoa, että jäätelöntekijät ovat joku vuosi keränneet paikallisilta asukkailta sitruunasatoa ja toteuttaneet lokaalin sorbetin ihan lähituotteista. 

Sunnuntai alkoi siis mukavasti ja muistin ottaa matkaani myös kameran. Kävelen tai juoksen usein tennikseen mutta kamera on jäänyt matkasta monena kertana. Nyt nappasin reitiltä muutaman kuvan ja ihastelin Richardson Streetin taloja ja puita.

Port Melbournessa oli tänään koko päivän mittainen pyöräilytapahtuma. Pääkatumme oli suljettuna ja sen valtasi useat kojut. Körkort kävi tutkailemassa tarjonnan jo aamupäivästä ja iltapäivästä käytiin katsastamassa pyöräparaatia kauppareissullamme. Se vasta olikin yllätys...Viimeiset pyöräilijät polkivat fillareitansa nimittäin täysin alasti. Sellaista tässä paikalliskaupan kulmilla tänään siis.




Kesää on vielä ilmassa
Richardson Street - matka Port Melbournesta Albert Parkiin
Jocken jäätelöpaikka Victoria Avenuella
Tenniskentällä paistoi aurinko, onneksi puista oli hieman varjoa.
Aurinkoisen päivän nautintoja takapihalla - kahvia ja kirja
Pyöräparaati lähikaupan edustalla...
Illallista Option ohjein - itämaisia jauhelijapihvejä ja jogurttikastiketta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti