sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Neil Young ja Kimi Räikkönen - viikonlopun hienoja hetkiä


Onpas viikonloppuun ehtinyt mahtua monta huippuhetkeä. Hehkutin jo aiemmin Neil Youngin keikkaa ja olihan se kaikkien odotusten arvoinen sateesta huolimatta. Suunnattiin bussilla Geelongia kohti ja heti moottoritielle päästyämme alkoi sade. Alkuun näytti siltä, että pienillä kuuroilla selvittäisiin ja varsinaisen keikan alkaessa olisi jo selkeää mutta mitä vielä...sade vain yltyi ja sitä sai ihmetellä ihan pääesiintyjäkin. Ehkä pienenä bonuksena sateessa kaikkensa antaneelle yleisölle soitettiin kiertueen harvinainen kappale eli Rockin’in the free world. Niin ja tulihan se Cinnamon girl myös kuultua!

Tänään ollaan sitten jännitetty formuloita ja kuunneltu Albert Parkista kantautuvia ääniä aamusta asti. Aika-ajot seurattiin suorana telkkarista ja pitkin päivää ollaan kuultu ohjelmaan kuuluvia hävittäjien sekä Quantaksen koneiden lentoja.

Kaikkein hauskinta oli tietysti seurata itse kisaa. Ihan uskomattoman hienoa, että Kimi vei voiton. Körkort lähti katsomaan kisaa ruotsalaisen kaverinsa kanssa Albert Parkin lähibaariin ja huikkasi lähtiessään, että jos Kimi voittaa, jäisi samalla juhlimaan sitä St Patricks dayn tunnelmissa. Itse jäin katsastamaan kisaa kotikatsomosta ja nautin sisätilojen lämpimästä illasta (ei sadetta ja kylmää!).

Täällä media kommentoi aina Räikköstä kovin vähäsanaisena tyyppinä mutta kuulemma niihin vähiin sanoihin tiivistyy olennainen. Poimin paikallismedioista muutamia otteita formuloiden uutisoinnista ja tietysti kuvia eilisen keikalta. Suomenlippu siis vaan liehumaan ja viikonloppu on saanut mukavan huipentuman.


Valmiina illan keikkaan - nurmella ja lava edessä.

Kylmälaukussa kanasalaattia ja illaksi juustoja.

Sitten alkoi se sade eikä tehnyt mieli mitään muuta kuin lämmintä ruokaa.

Pieni auringon pilkahdus illan saapuessa.

Ja sitten niitä uutisointeja Kimistä:

The Age: Iceman burns them off

Ten Sports: Raikkonen upstages big rivals to win Aussie GP

ABC News: Raikkonen opens F1 season with Melbourne win

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti