perjantai 17. kesäkuuta 2011

+39 eli italialaista pizzaa

Oi huh, mikä viikko! Vaikka maanantai oli vapaa tuntuu, että olisin viettänyt töissä kuusi päivää. Perjantai-iltapäivään kuuluvat olusetkin menivät palaverin parissa. Eihän tämän nyt näin pitänyt mennä!

Tavattiin kuuden jälkeen Körkortin kanssa kaupungilla ja käytiin tutustumassa Melbournen yhteen suosituimmista pizza-paikoista. Varmaa tietoa paikasta oltiin saatu Körkortin (italialaiselta) parturilta ja sinne sitten suunnattiin.


View Larger Map

+39 (eli Italian suuntanumero) oli mukava kokemus. Työhuolet unohtuivat ovelle ja vastassa oli mitä välittömin tunnelma. Käsittämättömän makoisia pizzoja ja pastoja sekä mukavaa palvelua. Vitriinit täynnä juustoja ja hyllyt pullollaan savoiardi -keksejä ja pastaa.

Meidän tarjoilijaksi osui tietysti heppu, joka oli Sardiiniasta kotoisin (sain osakseni jälleen ihmettelyn, että miten ihmeessä 16 -vuotta sitten olin päätynyt Nuoroon vaihto-oppilaaksi... Puolustelin kovin, että mielestäni oikeasti ihana paikka!) Tarjoilijat kävivät testailemassa suomenkielentaitoaan perinteisellä ’katso merta’ -repliikillä (mitä se sitten tarkoittaa italiaksi, en viitsi kääntää). Hauskaahan niillä oli ja me nautimme mukavasta illallisesta. Tästä on mukava aloittaa viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti