sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Lauluja South Melbournessa

Tänään oli vuorossa speech level singing -laulukurssi South Melbournessa. Ilmoittauduin Brisbanesta tultuani lauluopettajani suosittelemalle kurssille, joka pidetään pari kertaa vuodessa Melbournessa. Onnistuin saamaan oppilaspaikan kurssilta ja en sen enempää kurssia ehtinyt miettiäkään ennen tätä aamua.

Tajusin vasta luokkaan astuessa, että meitä oli vain seitsemän varsinaista harjoitusoppilasta ja 35 muuta kuuntelijaa, jotka seurasivat kompasteluja ja onnistumisia kaikkien edessä. Ei ollut juolahtanut mieleenikään, että kurssille olisi pitänyt valmistella joku kappale. Englanninkielisten kappaleiden sanoja ei tullut mieleen, joten lauloin sitten yhden lemppareistani eli Eino-Leinon Nocturnen Chydeniuksen sävelin.

Opettajana meillä oli Greg Enriquez, joka sujuvasti ohjaili laulamistani suomenkielisistä sanoista huolimatta. Aika mukavaa laulaa suomeksi, kun kaikki vokaalit ovat suhteellisen puhtaita. Juuri sellaisia kuin niiden pitääkin olla, selkeitä ja yhdenlaisia. Lopulta kovin rento, hauska ja avartava kurssi. Pitää yrittää päästä seuraavallekin.

Kurssilta kotiinpäin tullessa, huomasin yhden talon pihassa granaattiomenapuun! Aika uskomattoman ihanaa, että jonkun etupihalla on ihka aito granaattiomenapuu...Meidän kotikadun kulmalta löytyi myös pulleat ja ruskan värjäämät vaahterat. Kovin miellyttävä ja mukava keskitalvi.


Granaattiomenapuu oikealla


Ruskaa kotikadun kulmilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti