torstai 30. kesäkuuta 2011

Tv-sarjoja

Olen yrittänyt muodostaa käsitystä australialaisten tv-kanavoiden viihdetarjonnasta ja törmännyt kahteen sarjaan, jotka tuntuvat olevan sopivia saippuaoopperoita viikottaiseen viihdenälkään.

Offspring on Ten -kanavan sarja, jota voi seurata useamman kerran viikossa. Pääosassa on Nina Proudman perheineen ja tapahtumien keskipiste on Melbournen Fizroy (vähän ja lopulta ei yhtään kuin salkkarit ulliksessa). Aika hauskaa seurata sarjaa silloin tällöin, tunnistaa paikallisia ilmaisuja ja katsella ympäristöä, joka näyttää jo tutulta.

Toinen sarja, jota seurailen aina silloin tällöin on Channel 7:n Winners and Losers. Kerran viikossa esitettävä sarja on oikeasti huono...mutta huomaan silti jääväni tuijottelemaan juonenkäänteitä ja omituisia ihmisiä sarjan kiemuroissa.

Niin ja sitten on tietysti vielä Master Chef...tuntuu, että joka kulmassa ja kahvikeskustelussa jutellaan Master Chefistä. Kaupoista löytyy kasoittain ohjelmassa käytettyjä tuotteita ja tuomareiden eli huippukokkien tekemisistä voi lukea iltapäivälehtien sivuilta.

Torstai on illassa ja huomenna alkaakin sitten heinäkuu. Tänään tulee muuten täyteen kokonaista kuusi kuukautta eli puoli vuotta olemista Australiassa. Tuntuu, että olisi kulunut paljon pidempi aika ja lopulta 6 kuukautta on mennyt todella nopeasti. Aika paljon muutoksia, uusia asioita ja sulateltavaa mutta mukavaa ja mielenkiintoista :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti