tiistai 17. tammikuuta 2012

Australian Open

Ollaan tammikuussa ja Melbourne on virittäytynyt jälleen Australian Openin seuraamiseen. Kaupunki täyttyy turisteista ja useisiin suomalaisiinkin törmää vilinässä. Eilen oli turnauksen ensimmäinen päivä ja täytyi mennä koko porukalla seuraamaan Jarkko Niemisen peliä. 

Ostettiin iltaliput alueelle, kierreltiin kojut, nautiskeltiin tennistunnelmasta ja suunnattiin ajoissa varailemaan paikat katsomosta. Matkalaukkuun ei tullut pakattua Suomen lippua, joten printtailin sitten kätevästi (työkaverini neuvosta) suomen lipun ihan paperille ja kiinnitettiin ne australialisen kaverini kanssa paitojen etupuolelle. Körkortin vanhemmat saivat myös liput ja heiluteltiin niitä sopivissa väleissä (Körkort kieltäytyi kunniasta ja antoi meidän fiilistellä lippujemme kanssa). Peli päättyi harmillisesti Niemisen keskeytykseen ja kun muita suomalaisia ei peleissä ole mukana, täytyy ilmeisesti ryhtyä seuraamaan australialaisten menestystä. 

Tänään ja eilen on hellettä riittänyt. Molempina päivinä ollaan oltu reilusti yli kolmessakymmenessä ja samaa rataa näyttäisi jatkuvan pitkin viikkoa. Onneksi tuulee jonkun verran vaikka sisämaasta puhaltava tuuli onkin todella lämmin. Tuulet eivät tosin tuntuneet missään, kun juostiin tänään personal trainerini ohjauksessa muutaman muun naisen kanssa pitkin rantoja. Onneksi rannalla on suihkut ja sopivissa väleissä päästiin aina laittamaan päämme niiden alle. Hiukset ja vaatteet kuivuivat hetkessä mutta välisuihkut helpottivat kuitenkin kuumuuden sietämistä. Vähitellen sitä kai tottuu helteissäkin juoksemiseen.

Margaret Court Arena

Jarkko Nieminen

Erään vakuutusyhtiön piste kisa-alueella



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti