sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Geelongin reissu

Pitkä viikonloppu on takana ja tämän päivän helteet ja erityisesti lenkkeily kuumuudessa on vienyt ihan mehut. Edelleen tähän aikaan illasta ulkona on niin kuuma...ei käy kateeksi Djokovicia ja Nadalia, jotka pelaavat parhaillaan Australian Openin finaalissa. Mahtaa olla lämmin!

Viikonloppuna tuli tehtyä mukavia reissuja Geelongin ympäristössä. Perjantaina matkattiin rannikkoa pitkin Clifton Springsiin, Portarlingtonin kautta St Leonardsiin, Point Lonsdaleen ja aina Ocean Groveen asti. Rantoja riitti ja uimaankin päästiin upealla Ocean Groven hiekkarannalla.

Poikettiin matkalla myös Bellarine Estaten viinitilalla ja nautiskeltiin lounasta hienossa kelissä. Bellarinesta tuli napattua muutamat punaviinit myös matkaan. On oikeastaan aika mukava hankkia viinit suoraan tiloilta ja tastingin yhteydessä kuulla hieman tarinaa viinitilan historiasta, köynnöksistä ja erikoisuuksista. Tällä tilalla valmistettiin myös oluita, joista yhtenä erikoisuutena oli savustetuista simpukoista makunsa saanut olut. Se ei ollut kuitenkaan meidän suosikki, joten jäi valikoima hankkimatta.

Laitan mukaan kuvia reissusta ja annan niiden kertoa enemmän matkasta. Koira, josta lopussa kuva, oli purjehdustapahtuman jonkinlainen maskotti. Naureskelin useampaan otteeseen tietysti itse koiralle mutta myös ajatukselle, että joku aikuinen ihminen vetää viikonlopuksi koiran kuteet niskaan ja viihdyttää juhlaväkeä kuin aito koira konsanaan - huvittava tapaus!

Sitruunapuu, joka löytyi majoituspaikan parkkikselta 

Clifton Springs

Bellarine Estate

Ongintaa Point Lonsdalen majakalla

Rantamaisemia

Miss Geelong - Geelongin puupatsaita

ja se koira - skottilainen valioyksilö

View Untitled in a larger map

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti