tiistai 10. tammikuuta 2012

Viikon varrelta

Hurjimmat helteet ovat hellittäneet ja aurinkoiset säät jatkuvat hieman miellyttävämmillä asteilla. Neljänkymmenen asteen lämpötilat ovat tosiaan jääneet tällä viikolla taakse mutta kuumia kelejä on kuulemma odotettavissa taas viikonlopuksi.

Viikon aikana on Körkortin perhe reissaillut the Great Ocean Roadilla pari päivää ja Yarra Valleyn viinitiloilla Chandonista Yeringiin. Lisäksi Körkort ja sen sisko ovat käyneet testaamassa useamman golf-kentän ja kehitystä on ilmeisesti tapahtunut jokaisessa pelissä.

Itse olen palaillut töihin ja ensimmäisenä viikkona oli mukavan rauhallista. Suurin osa porukasta oli vielä lomalla ja tammikuu näyttää muutenkin olevan paikallista lomakautta. Luulen, että menee tammikuun viimeiselle viikolle, kun kaikki palailevat kesälomiltaan. Ei haittaa yhtään, että on vaihteeksi hieman rauhallisempaa.

Meillä on käynyt lisää Suomi-vieraita. Murosten (nimi edelleen muutettu) perhe, joka asusteli täällä vielä viime vuoden puolella ja palaili takaisin Suomeen keväällä (siis Suomen keväällä) tuli tänne parin viikon lomalle ja sunnuntaina saatiin grillailla yhdessä. Oli mukava vaihtaa kuulumisia ja nähdä pitkästä aikaa. Aika mukava tunne, kun porukka saapui meidän ovelle vielä samana päivänä, kun lento saapui Melbourneen. Nyt on sitten vuorossa vierailua puolin ja toisin tämän viikon aikana.

Melbournessa näkyy urheilulajeista tällä hetkellä kriketti. Joulun jälkeisinä päivinä ovat useammat työkaverini viettäneet aikaansa Melbourne Cricket Groundilla seuraillen peliä. Omalta osalta pelin salat ovat jääneet vielä selvittämättä (vaikka kulttuuriin kuuluisikin tietää yhtä sun toista tästä lajista). Taidan odotella ensi viikolla alkavaa Australian Openia ja käydä katsastamassa muutaman pelin. Varmaa viihdettä jo viime vuodelta.





3 kommenttia:

  1. Terveiset loskaisesta Töölöstä. Joimme juuri viikonloppuna Kallesken GSM Clarryn (2009), jonka raahasimme keväällä Suomeen. Suosittelemme! Sen seuraksi Reetta (nimi ehkä muutettu) haki Hakaniemen hallista urhoollisesti Limousinia, jota en kyllä Suomessa juuri muista (ainakaan tietoisesti) syöneeni. Summaten - hyvin australialainen fiilis ja heti palasivat muistot Melbourneen. Ja Rockpooliin!

    J.K. Liittyyköhän tämä kommentti tekstiisi millään lailla? Ei ehkä.. tai no.. olihan tekstissäsi mainittuina Suomi ja viini ja ja..

    VastaaPoista
  2. Aivan loistavia kuulumisia ja aina asiaan liittyviä! Viini, ruoka ja hyvä tunnelma, siitähän se lähtee :)

    Me ollaan tällä viikolla maisteltu Yalumban the Strapper Grenache Shiraz Mataroa (2010) ja Essenze Central Otagon Pinot Noiria (2010) mutta tuo Kallesken Clarry on kyllä vielä jäänyt kokeilematta. Tähän viereen on avattu (ehkä jo useampi kk sitten) mukava viiniliike, josta käytiin hankkimassa muutamia löytöjä. Ruoan kuin ruoan kanssa sopii :) Reetalle (nimi ehkä muutettu) paljon terveisiä paikallisten viinien parista!

    VastaaPoista
  3. (nimi ehkä muutettu) Terkkuja sinnekin täältä paikallisten vodkien äärestä.

    VastaaPoista