torstai 10. maaliskuuta 2011

Auto on tilattu mr Körkortille

Nyt on tilattu Mitsubishi asx valkoisena (ehkä etuvetoisena, luulisin.) Diilerimme Max soitti tietysti perään ja kaupathan sitä tuli tehtyä. Nelivetoista ei kuitenkaan tilattu. Kauppiaamme sanoi, että ne, jotka tilailevat nelivetoisia tästä mallista luulevat, että sillä voisi sitten lähteä outbackiin tai autiomaahan seikkailemaan, ylittämään ojia ja suhauttelemaan tiettömillä teillä mutta tällä autolla sitä on ihan turha tehdä. Luulen, että Max luki kasvoiltani, että jos kaupat halutaan tehdä, niin on parempi suositella sitä perusmallia ilman mitään superkilkkeitä. Hyvästit siis Jeepeille, tosimaastureille ja villeille seikkailulle rankoissa olosuhteissa!

Saatiin myös tilausvahvistus autosta. Siinähän kävi niin, että auton tilaajaksi oli vahvistukseen kirjoitettu Mr Korkort (kuulostaapa ruonolliselta ilman ö-kirjaimia). Henkkareina näytettiin tietysti suomalaista ajokorttia, josta nimi oli poimittu. Sanat etunimi - sukunimi ovat aika lähellä sanoja ajokortti - körkort ja kun sukunimet ovat kauppiaille kuitenkin outoja, menee ne helposti sekaisin muiden samankaltaisten sanojen kanssa. Heh, onpas aika hauskaa! Toivottavasti tästä ei tule mitään ongelmia rekisteröinnin yhteydessä.

Nyt sitten minä ja Korkort odotamme auton saapumista Melbourneen. Toivottavasti saadaan se ennen kaksosten lähtöä ja seuraavien vieraiden saapumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti