keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

töissä vakuutusyhtiössä

No niin,

Nyt on ensimmäinen työpäivä takana aussilaisessa vakuutusyhtiössä. Pääkipu hellitti lounaan jälkeen (ihan vähän jännitti uusi homma) ja ajatukset alkoivat kirkastua iltapäivää kohti. Hip hei!

Työpaikkani sijaitsee ihan Southern Crossin aseman vieressä ja pääsen näppärästi ratikalla ehkä vartissa perille. Office on 16. kerroksessa ja eksyin toimistolla tänään ainoastaan kerran palatessani vessasta työpisteelleni. Esimieheni neuvoi, että tästä käytävältä vasemmalle ja vasemmalle ja takaisin pääset, kun käännyt oikealle ja oikealle. Pidin ohjeita hauskana vitsinä. Kuka, nyt onnistuisi kahden kulman jälkeen eksymään...osui omaan nilkkaan ja löysin itseni jostain väärältä osastolta. Suuntavaistoa odotellessa...

Töidenhaku sujui lopulta aika vauhdilla. Surffasin seek.comissa ja lähettelin hakemuksia päivittäin avoimiin tehtäviin. Sain kutsun nykyisen työpaikkani haastatteluun ja niitä sitten seurasi kolme kierrosta. Ensimmäinen esimieheni kanssa, sitten kolleegani ja lopulta yksikön johtajan kanssa. Kolmannen kierroksen jälkeen oli soveltuvuustestit ja lopulta yhteydenotot suosittelijoihin. Kaikki meni ilmeisen hyvin, koska sain lopulta tiedon työpaikasta Tasmaaniaan ja tänään oli siis ensimmäinen päivä. Onpa mukavaa olla töissä!

En enempää jaksa työasioilla tätä blogia täyttää mutta kaikki siis kunnossa työrintamalla ja integroituminen uuteen kulttuuriin on taas askeleen pidemmällä :)

4 kommenttia:

  1. No mutta hei mitä sä siellä teet?

    VastaaPoista
  2. Ai joo, ihan sisältö puuttui koko poustauksesta;) No sitä samaa kuin ennenkin eli verkkokanavan kehitystä. Yritän saada asiakkaita asioimaan onlinessa. Kivaa ja kiinnostavaa!

    VastaaPoista
  3. Hei Anne,
    onnea uuden työn johdosta.

    Meille on juuri tulossa uusi On-line-manageri. En muista nyt kuin etunimen, joka on Salla. Aku siirtyy konttorinjohtajaksi Järvenpäähän 15.3.2011.

    Laitan sinulle lisää kuulumisia sähköpostilla.
    Olen juuri talvilomalla, joten ehdin kirjoittelemaan sinulle. Kohta pitäisi lähteä mäkeen.

    Hyvää jatkoa.
    Terveisin Arja Roininen

    PS On kiva lukea tätä blogia. Olet ahkera kirjoittaja.

    VastaaPoista
  4. Kiva saada kuulumisia Arja! Laitahan lisää tulemaan ja mukavaa talvilomaa :)

    VastaaPoista