sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Viikonloppu

Onpas ollut rauhallinen viikonloppu. Ei mitään suunniteltua ohjelmaa ja ihan kaksistaan kotona. Tällaisina hetkinä tulee oikeasti latailtua akkuja ja pysähdyttyä paremmin olemiseen täällä. Eilen oltiin pitkästä aikaa South Marketilla eli torilla. Tuli nautittua perinteiset pystyosterit ja ostettua vihanneksia, kalaa, kanaa ja ruisleipää! Illalla sainkin nauttia ihan perinteisestä kalakeitosta jälkiuunileivän kanssa. Koti-ikävä selätetty perin kotoisilla konsteilla.

kalakeittoa ja ruisleipää

pystyosterit

Kävin tänään ensimmäistä kertaa Port Melbournessa uudella Genesiksen kuntosalilla, johon sain hankittua kuukausikortin. Aika uusi sali ja ihan muutaman minuutin kävelymatkan päässä kotikadultamme. Tenniskurssi on päättynyt ja en ole vielä saanut tenniskaveria itselleni. Täytyy siis keskittyä hetkeksi ohjattuihin tunteihin ja vänkiin laitteisiin. Sali on tosiaan aivan uusi ja suhteellisen iso. Löytyy kaikenlaisia painoja, mattoja, koneita ja jopa höyrysauna. Niin ja ihan kiva spinning-sali.


Tänään on muuten viikon ehkä aurinkoisin päivä. Noin 28 astetta lämmintä ja kovin kesäistä. Syksyn pitäisi kuitenkin vähitellen alkaa. Jännää nähdä, millainen syksy lopulta täällä onkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti